NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249

Gázkazán, gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Székesfehérváron, Fejér megye teljes területén, illetve Érden és Dunaújvárosban is! www.facebook.com/kazandoki

 

 

Immergas javítás, szerelés

 

Immergas javítás, szerelés Székesfehérváron.

Szervizünk szolgáltatásai:

Gázkészülékek szervizelése, kazánok, cirkó készülékek karbantartása, felülvizsgálata. Vízmelegítők revíziója. Gázkészülékek gázszivárgás ellenőrzése. Kazánok, kombi cirkók javítása.

 


 

Gyári általános leírás:

Fennállásának 40. évfordulóját ünneplő olasz Immergas már 10 éve az olasz kazánpiac élvonalában van.  Az anyacég – mint a gázüzemű fali kazánok specialistája – már 1964 óta fontos szerepet tölt be a háztartásokban használatos gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. A gyár kapacitása meghaladja az évi 350 ezer kazánt. A világszerte folyamatosan bővülő gyárak és irodák jelenleg 40 ezer m 2 -én több mint 700 embert foglalkoztatnak.

A cég működése teljesen a gázkazánok gyártásáról szól. Ezen a téren a gyártó immáron 43 éve specialistának számít. A megszerzett tapasztalat tette lehetővé, hogy napjainkban az Immergas a legszélesebb kazánpalettával rendelkezhessen a piacon: álló és fali készülékek, kéményes és zárt égésterűek, fűtő és kombi változatok átfolyós vagy tárolós rendszerű meleg vízkészítéssel, beltéri vagy kültéri telepítéshez.

A legtöbb fontos alkatrészt az Immergas közvetlenül gyártja, akárcsak a rozsdamentes acélból készült dupla csőkígyóval felszerelt indirekt használati melegvíztárolókat és az exkluzív kivitelű primer hőcserélőket. Minden kazán a gyártás során több részellenőrzésen esik át és a végén egy szigorú tesztüzem után hagyhatja el a gyárat.

A gázkészülék legszélesebb és sokrétűbb termékpalettája több mint 60 modellből áll. Kéményes és zárt égésterű, ventillátoros kombi készülékek átfolyós vagy tárolós meleg víz előállítással, álló és fali kivitelben, beltéri vagy kültéri telepítésre, alacsony káros anyag kibocsátású echó változatok és kondenzációs kazánok, valamint átfolyós vízmelegítők.

 

gazszerviz_1_honlap.jpg

gazszerviz_gazszerelo_gaz_szekesfehervar.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 93
Heti: 630
Havi: 2 526
Össz.: 144 605
Oldal: Immergas szerviz, szerelő Székesfehérváron
NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249 - © 2008 - 2019 - kazandoki.hupont.hu