NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249

Gázkazán, gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Székesfehérváron, Fejér megye teljes területén, illetve Érden és Dunaújvárosban is! www.facebook.com/kazandoki

 

saunier_duval_vaillant_ariston_feg_beretta_gazszerviz_gaz.jpg

 

Vállalom többek között az alábbi munkákat rövid határidővel, anyag beszerzéssel:

  • Gázkészülék, cirkó éves karbantartása
  • Gázkészülék és cirkó cseréje, javítása
  • Gázszivárgás ellenőrzés, elhárítás
  • Központi fűtés vezérlések kiépítése, bekötése, 1 körtől – több körig
  • Meglévő fűtési rendszerek elektromos és hidraulikai beszabályozása
  • Rosszul működő fűtési rendszerek korszerűsítése, beszabályozása

Keresse a 06 20 426 02 49-es telefonszámot!

Gáz van? Nincs gáz? Gázos helyzetek

Mindkét eset komoly problémát okozhat, így nagyon fontos, hogy folyamatosan ellenőriztessük gáz szerelő által a készülékeinket, így élettartamuk megnő és csökkenek a meghibásodások, költségek.

Ne feledje évente legalább egyszer felülvizsgáltatni készülékeit!

Ne a saját és családunk biztonságán spóroljunk!

A régebbi készülékek sok esetben elavultak, biztonsági rendszerrel nem rendelkeznek, ezáltal akár életveszélyesek is lehetnek.

Gázkészülék és cirkó csere:

A legfontosabb alapvető szabály egy gázkészülék vagy cirkó cserénél, amit a Gáz Műszaki Biztonsági Szabályzat kimond: azonos funkciójú és azonos teljesítményű gázkészüléket lehet lecserélni, a régi készülék felszerelésének időpontjában érvényes jogszabályok betartása mellett.

A funkciójában azonos rendkívül egyszerű, vízmelegítőt vízmelegítőre, cirkót cirkóra, kombi készüléket kombira, tárolós készüléket tárolósra, kéményes készüléket (az előzőek betartása mellett) kéményesre, zárt égésterű készüléket (szintén az előzőek betartása mellett) zárt égésterűre lehet cserélni úgy, hogy a teljesítményük is azonos a régivel.

Minden esetben biztosítva legyen a kültérről a készülék légellátása el nem zárható módon. Amennyiben nincs fokozott légzárású nyílászáró, akkor is be kell tenni a külső légbevezetőt.

Amennyiben gáz szerelő munkánkkal kapcsolatban kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Gázszerelési tevékenységeink területei: Fejér megye, Érd

Székesfehérvár, Gárdony, Velence, Pusztaszabolcs,Martonvásár, Sukoró, Pákozd, Nadap, Lovasberény, Pátka, Zámoly, Gánt, Iszkaszentgyörgy, Csákvár, Csókakő, Polgárdi, Sárosd, Seregélyes, Dinnyés, Lepsény, Kisláng, Mátyásdomb, Lajoskomárom, Dég, Mezőfalva, Balatonfőkajár, Jenő, Polgárdi, Nádasdladány,Kőszárhegy, Szabadbattyán, Tác, Káloz, Sárbogárd, Hantos, Perkáta, Úrhida, Sárszentmihály, Sárkeszi, Soponya, Érd, Érd-Parkváros.Read more: http://kazandoki.hupont.hu/34/gazszerviz-kazan-szerelo-kazan-szekesfehervaron#ixzz3xn7ZTvsw

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 93
Heti: 651
Havi: 2 547
Össz.: 144 626
Oldal: Érden is elérhetőek vagyunk! NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Érd , gázszerelő, gázkazán javítás.
NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249 - © 2008 - 2019 - kazandoki.hupont.hu