NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249

Gázkazán, gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Székesfehérváron, Fejér megye teljes területén, illetve Érden és Dunaújvárosban is! www.facebook.com/kazandoki

 

gazszerviz_1_honlap.jpg

 

 

Tulajdonságok:

Kis helyet foglal el, hatásfoka 90 % feletti.

3,5 – 6,0 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően.

Kisebb átalakítással beszerelhető a régi parapetes konvektorok helyére.

 

A radiátorokkal szerelt központi fűtésű rendszer egyenletes meleget biztosít minden helyiségben akár 30 %-os energia megtakarítást eredményezve

Készülékünk nem tartalmaz fűtőtestet, hő leadása max. 0,5 kW, így ebbe a helyiségbe is radiátor felszerelése szükséges ugyanúgy mint a többi fűteni kívánt helyiségbe. Így egy jóval modernebb és gazdaságosabb központi fűtésrendszer alakítható ki.

Új kiépítés (amennyiben nem meglévő parapetre kerül) esetén nem szükséges az ablak alá szerelni a készüléket

Mivel az átalakítás kizárólag az adott lakáson belül történik (kívülről semmilyen változás nem történik) ezért lakótömbök (lakótelepek) esetében sem szükséges a lakótársak hozzájárulása. Ez alól kivétel, ha új parapet hely kerül kialakításra.

A rendszer nagy előnye, hogy nem igényel kéménykiépítést, így jóval költségtakarékosabban oldható meg a fűtéskorszerűsítés, mint a "hagyományos" kéményes fűtőkészülékek esetében. 
Sok helyen a mai napig nem lehetséges kémény kiépítése, így ez az egyetlen gazdaságos megoldás egy környezetbarát, korszerű fűtésrendszer kialakítására.

MIVEL A FÜSTGÁZ A FALI TARTOZÉKON (PARAPETEN) ÁT TÁVOZIK, EZÉRT NEM SZÜKSÉGES KÉMÉNYSEPRŐI ENGEDÉLY!

A füstgáz teljesen elhatárolt a lakótértől, nem kell tartani füstgáz visszaáramlástól így teljesen veszélymentes!

Amennyiben azonos teljesítményű készülék helyére kerül felszerelésre (Pl. F8.50 konvektor) mini cirkónk és nem kerülnek levágásra a régi gázcsövek, elég egy bejelentési kötelezettség (készülékcsere) a Gázszolgáltató felé, ellenkező esetben a készülékhez kapcsolódó rendszerről műszaki tervet kell készíttetni. A fűtési rendszert ezen jóváhagyott tervek alapján kell kivitelezni. A kivitelezés után MEO átadás is szükséges.

2014. őszétől tágulási tartály nélkül szereljük készülékeinket! Szerelői és kivitelezői tapasztalat alapján a legtöbb esetben plusz tágulási tartályt szereltek a rendszerekbe, így használaton kívül volt a készülékbe szerelt 1,5 literes tartály. Ettől függetlenül opciós lehetőségként rendelhető lesz továbbra is tágulási tartállyal szerelt MIKA-6E, a készülék alapárán felül + 4 445.-Ft-ért.

A tágulási tartály kivezetésével egy időben automata légtelenítővel látjuk el mini kazánjainkat, melynek beépítése régi igény volt partnereink részéről!

Forrás: http://www.technorgaz.hu/products

 

 

 

Vállalom Mika készüléke beüzemelését, javítását Székesfehérváron és környékén, illetve Fejér megye egész területén!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 60
Tegnapi: 93
Heti: 674
Havi: 2 570
Össz.: 144 649
Oldal: Hivatalos Technorgáz , MIKA márkaszerviz Székesfehérváron , Fejér megyében
NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249 - © 2008 - 2019 - kazandoki.hupont.hu